ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙΣ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ

October 12, 2017

Εν ψυχρώ δολοφονήθηκε ο γνωστός ποινικολόγος Μιχάλης Ζαφειρόπουλος σήμερα, Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο άγνωστοι, χτύπησαν το κουδούνι του γραφείου του, στην οδό Ασκληπιού 154, στις 18:30 και την πόρτα τους άνοιξε ο ίδιος ο δικηγόρος. Οι δύο άνδρες παρίσταναν τους πελάτες. Αναφέρεται,  ότι είχαν καλύψει τα πρόσωπά τους και μιλούσαν σπαστά ελληνικά. Πυροβόλησαν δύο φορές τον δικηγόρο -μια φορά στο κεφάλι και μια στο στήθος.  Οι δράστες, μετά την εκτέλεση, τράπηκαν σε φυγή με τις αστυνομικές αρχές να τους αναζητούν.

Το θύμα είχε γεννηθεί το 1965, ήταν γιος του Επαμεινώνδα Ζαφειρόπουλου, ο οποίος είχε διατελέσει πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας από το 1984 έως το 1987, σύζυγος και πατέρας δύο παιδιών. Είχε αναλάβει σημαντικές υποθέσεις και είχε πλούσιο συνδικαλιστικό έργο στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.

 

 

More about ΙΣΜΗΝΗ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ

Είναι απόφοιτος του Λεοντείου Λυκείου και φοιτά στο τμήμα Ρωσικής Γλώσσας και Φιλολογίας και Σλαβικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολείται ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία, απολαμβάνει τις εποικοδομητικές συζητήσεις και αποτελεί το σπαστικό παιδί της παρέας που διορθώνει τα συντακτικά και γραμματικά λάθη των υπολοίπων. Από μικρή ηλικία είχε ως στόχο την αρθρογραφία, καθώς πάντα τη γοήτευε η δύναμη της πένας.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΤΑΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ Ή ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ: